Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

==..::INF3RNAL::..== - [NOWE MOBY I PRZEDMIOTY][NPC][QUESTY][SURVIVAL/RPG][FRAKCJE][24/7][NO-PREMIUM]

.:Ghost:.

Co zainteresowało cię na serwerze?  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co najbardziej zainteresowa?o ci? na serwerze?

• Nowe Moby
      9
    • Nowe Bronie
      17
    • Nagrody, zawody
      1
    • Mapa
      2
    • Inne rzeczy :)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pixelf.png

Adres IP: s7.csrv.pl:21576

Rodzaj serwera: RPG/Survival

Premium: Nie

Max. slotów: 40

Zapraszamy na serwer RPG/Survival INF3RNAL! Oferujemy Wam ogrom nowych opcji! Możecie u nas także wygrać klucze do gier, za to ile gracie, lub jak dobrzy jesteście w minecrafta. Quizy, wyścigi, walki i wiele więcej! Dołącz do łowców, albo stań się wampirem! Załóż gildię, albo w pojedynkę zmierz się z przeróżnymi nowymi mobami czy z potężnymi magami. Podróżuj po krainie pełnej niespodzianek i pułapek! W każdym momencie możesz zostać zabity przez bandytów. Mogą dopaść cię gobliny, lisze czy upiory, które swoimi kosami teleportują cię do piekła! A może masz ochotę na narkotyki? Spokojnie, u nas możesz się nawet spić w karczmie :) Na co jeszcze czekasz? Dołącz teraz!

Ekipa serwera:

HeadAdmin:

-WAP2011

Admini:

- ZuaMonia aka Lolanka

- BroFighter

- LeRoi

Moderatorzy:

- Karola240

Budowniczy:

- PLFatalityPL

SZUKAMY BUDOWNICZYCH I LUDZI, KTÓRZY MOGLIBY POMÓC W REKLAMOWANIU SERWERA

Oto parę screenshotów

screen8mv.png

screen1xy.png

screen3nz.png

screen6zw.png

Nowe Moby

Jako iż gracze, którzy wchodzą na serwer często pytają o nowe moby, tutaj napiszę o co chodzi. Nie wyobrażajcie sobie jakiejś hydry na serwerze! Nie używam żadnych modów, więc coś tak fajnego nie jest możliwe! Jedyne, co się da zrobić, to zmodyfikować istniejące moby różnymi trickami. Oto przykład upiora oraz bloków Herobrine'a.

WRAITH

E9n8V.png

Bloki Herobrine'a

165803_323358837779081_2089833671_n.jpg

Poza tym, są jeszcze NATURALNIE występujące slimy i magmacuby występujące w większych wielkościach oraz zombie giganty. Poniżej pełna lista mobów, które są dodane, lub które dopiero będą dodane.

Dodane:

- Wraith

- Herobrine Blocks

- Giant Magma Cube

- Giant Slime

- Wisp (póki co nie atakuje)

- Giant Zombie

Niedodane:

- Lisz

- Nowy Wraith

- Hellhound

- Hell Skeleton

- Skeleton Warrior

- PigChest (transportowiec)

Nowe Przedmioty

Niżej przedstawiam Wam listę nowych rzeczy dostępnych na serwerze! Póki co nie jest ich jakoś strasznie dużo, ale plugin dopiero się rozwija.

Łuki:

- Pajęczy łuk

- Wybuchowy Łuk

- Enderowy Łuk

Jedzenie:

- Zupa z kaktusa

- Zupa z marchewki

- Zupa z ziemniaków

Napoje:

- Mleko czekoladowe

- Mineshine (efekt bycia upitym)

Narzędzia:

- Żelazna wędka

- Złota wędka

- Diamentowa wędka

- Kryształowa wędka

Na dodatek on następnego update'u dostaniemy możliwość tworzenia własnych przedmiotów, więc można przygotować się na gwałtowny wysyp setek nowych itemów :)

Inne Informacje

-Póki co questy nie są dostępne na serwerze. Myślimy, czy w ogóle wprowadzać taką opcję. Wydaje mi się, że mało kto będzie angażował się w wykonywanie ich. Jednak, jeżeli ktoś mnie o nie poprosi, wgram natychmiast.

- Wrogie NPC już naprawione.

Paski życia

W ostatnich aktualizacjach serwer dodaliśmy na serwer paski życia nad głowami mobów. W przyszłości zostaną one dodane także nad głowami graczy. Oto zrzut ekranu pokazujący działanie pluginu:

2013-04-04_11.22.05.png.-m1.png

ZAPRASZAMY

Chcesz poznać nazwę któregoś z pluginów używanych na serwerze? Napisz do mnie.

Opublikowano

Nie polecam serwer nie ma nowych potworów i przedmiotów ponieważ nie ma żadnych modów a bez nich to nie możliwe

I administracja to dzieci

Opublikowano

Nie polecam serwer nie ma nowych potworów i przedmiotów ponieważ nie ma żadnych modów a bez nich to nie możliwe

I administracja to dzieci

To jest możliwe. Jak się nie znasz na tym, to po prostu siedź cicho. Tak więc, jest nowe jedzenie, nowe strzały, nowe łuki, bronie mają różne nazwy z enchantami przekraczającymi normę (X Sharpness). Na dodatek można też się bić toporami, które są tak samo silne jak miecze. A co do nowych mobów, wejdź później na serwer zrespię ci parę przy tobie :) A na dodatek z nowym wydaniem pluginu dojdzie jeszcze więcej nowych mobów.

Opublikowano

Z nowymi mobami jest chwilowo problem, gdyż czekamy aż plugin wyjdzie na 1.5.1. Będzie to gdzieś tak za tydzień. Jak nie wierzycie, że nowe moby są możliwe, piszcie do mnie, udowodnię wam, że są...

Opublikowano

@UP Proszę... pisałem ci miliony razy, że nowe moby przestały póki co działać, Na dodatek podawałem ci stronę, na której ten plugin się znajduje. I dostałeś bana za to, że siedzisz na serwerze tylko po to, aby psuć innym nastrój, oraz narzekać na spadki FPS..

Opublikowano

@UP Proszę... pisałem ci miliony razy, że nowe moby przestały póki co działać, Na dodatek podawałem ci stronę, na której ten plugin się znajduje. I dostałeś bana za to, że siedzisz na serwerze tylko po to, aby psuć innym nastrój, oraz narzekać na spadki FPS..

to wyjaśnia jakim jesteś człowiekiem

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

@UP Zdanie wyrwane z kontekstu -,- Brak słów na tak głupich ludzi, jak ty. Równie dobrze mógłbym napisać, np. "Dostałeś bana za przebywanie na serwerze i używania x-ray'a". A następnie ty byś zacytować moje słowa: "Dostałeś bana za przebywanie na serwerze". Wyjaśniam ci to, bo może jesteś za głupi, aby zrozumieć pierwsze słowa mojego posta...

Opublikowano

UPDATE!

- Dodano więcej kapliczek z wampirami

- Dodano kapliczke oczyszczenia na mapie (wylecza z wampiryzmu)

- Dodano niektóre permissiony

- Wraith (upiór) nie teleportuje już więcej graczy do innego wymiaru, traktujcie go więc teraz jak zwykłego, agresywnego moba :)

- Poprawy na mapie

- Dodano kłódki!

• Da się zabezpieczyć od teraz swoją skrzynię kłódką
  • Otworzenie takiej skrzyni wymaga wytrycha
  • Wkrótce napiszę tutorial dla włamywaczy :)
Opublikowano

Mogę dać ci na serwerze książkę, gdzie masz rozpisane wszystko :) W innym wypadku wyślę ci link do tutoriala, który jak najszybciej napiszę :)

Opublikowano

Serwer nie dociągnie do końca kwietnia, wystartował mimo braku modów, administracja na FORUM daje graczom podstawowe itemy, nawet nie wchodzę, żal prądu.

u2q6.jpg

Opublikowano

Bardzo ciekawe te stworzenie nowych mobów, nawet nie myślałem że można coś takiego zrobić w ogóle, gratulacje.

Jednak brakuje wam dobrej reklamy i graczy, ale z każdym serwerem postawionym człowiek się wiele uczy.

Więc życzę sukcesów w przyszłości bo na pewno takie będą :)

Opublikowano

@UP Dzięki! :) Wiem, że dużo jeszcze trzeba u nas zrobić, tylko że ostatnio mam zdecydowanie za mało czasu :/ Dzisiaj dopiero biorę się za wykańczanie pod względem technicznym :)

Opublikowano

Nie bardzo zrozumiałem z tej prezentacji na czym polega RPG tego serwera ? Jakieś frakcje są ? np. handlarze, kapłani etc. A questy są ?

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

Frakcje są. NPC są (z agresywnymi mamy problem, ale w każdym razie - są). Questy są, ale nie mamy ich wgranych (w temacie pisze dlaczego).

NPC jakie zostaną dzisiaj dodane:

- Alchemik

- Handlarz (mamy go już, ale dzisiaj ich poumieszczam)

- Kowal (chociaż po co komu kowal? Mamy już kowadła minecraftowe i te z mcMMO)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...